naar top
Menu
Logo Print

Stadsbader steunt goede doelen

Sportief initiatief ‘Stadsbader Sport For Life’ voor Warmste Week
magazine

Stadsbader, aannemer voor infrastructuurwerken en grote industriële projecten, gaat met een eigen versie van de Warmste Week twee goede doelen steunen. De actie ‘Stadsbader Sport For Life’ is voor directie en werknemers een deugddoende gedachte om het jaar mee af te sluiten.
“Stadsbader Sport For Life is een driedaags gebeuren tijdens de Warmste Week dat volledig aansluit bij de waarden die ons kenmerken”, legt Dominique Valcke, CEO van Stadsbader, uit. “Onder het credo 'een gezonde geest in een gezond lichaam' willen we onze medewerkers en hun familie op een sportieve manier samenbrengen in een competitief kader. Hierbij zullen de verschillende teams in estafettevorm op drie locaties in Vlaanderen 1,5 uur lang lopen of wandelen. Elke gepresteerde ronde wordt deels gefinancierd door de teamleden, aangevuld met sponsorgelden. Maar ook het Charity Fund van Stadsbader zal bovenop deze opbrengsten per ronde een extra geste doen. Het team dat op elke locatie het grootste bedrag in z’n totaliteit weet in te zamelen, zal de twee goede doelen op zaterdag 22 december in Provinciaal Domein Puyenbroeck vertegenwoordigen.”
De opbrengsten gaan integraal naar het initiatief van De Spie, dat voor kansarme gezinnen met kinderen uit de regio Harelbeke uitstappen organiseert, alsook naar ‘LIEving’ van het Kinderkankerfonds. Dat project is beter bekend als de speel- en leefruimte in het UZ Gent waar kinderen van familieleden met kanker hun speelhart kunnen ophalen.

STADSBADER

STADSBADER

+3256260666
-