naar top
Menu
Logo Print

NIEUWE MINIGRAAFMACHINE DX17Z VAN DOOSAN

De nieuwe Doosan DX17Z is een minigraafmachine van 1,75 ton met Zero House Swing. De machine is ideaal voor renovatie- of afbraakwerken in kleine ruimtes. De stabiliteit en het comfort zijn te vergelijken met graafmachines van een hogere categorie.

DOOSAN DX17Z

De nieuwe minigraafmachine DX17Z van Doosan is ideaal voor renovatie- of afbraakwerken in kleinere ruimtes. De machine beschikt immers over een inschuifbaar onderstel en is eenvoudig te vervoeren. De 1,75-tons graafmachine beschikt over een ongeëvenaarde stabiliteit en een comfort dat te vergelijken is met graafmachines van een hogere categorie.

Zero house swing

De DX17Z beschikt over Zero House Swing (ZHS), en biedt zo meer functionaliteit dan minigraafmachines met Zero Tails Swing, omdat de hoeken aan de voorzijde binnen de zwenkcirkel vallen en dus volledig beschermd zijn. De graafmachine heeft een vrije rotatie van 320° in de nabijheid van objecten.

Grote reikwijdte

Nog kenmerkend voor de Doosan DX17Z is de grote reikwijdte op grondniveau (max. 3.923 mm), waardoor minder verplaatsingen nodig zijn tijdens het graven. De maximale graafdiepte bedraagt 2.249 mm.

PRODUCTIVITEIT

Het unieke hydraulische systeem maakt optimaal gebruik van het motorvermogen. Dit in combinatie met korte cyclustijden, soepele bediening en ongeëvenaarde uitbreekkrachten voor de hoogste productiviteit.

Maximaal inzetbaar

De machine is maximaal inzetbaar dankzij de grote stalen achterklep, de zijplaten die open gaan en de bereikbaarheid van alle onderdelen. Hierdoor worden dagelijkse inspecties vergemak-kelijkt.

Kwaliteit

De DX17Z minigraafmachine heeft dezelfde levensduur en service als de andere machines van Doosan.

DOOSAN

DOOSAN

SINT-MICHIELSLAAN 28
1040 ETTERBEEK
+3223716811
-