naar top
Menu
Logo Print

DOORWERKEN IN DE WINTER

De dagen worden korter en de temperaturen dalen stilletjes aan. Een goede bouwverwarming en -verlichting zijn straks onmisbaar op elke werf. Niets zo prettig als comfortabel én veilig doorwerken tijdens de koude wintermaanden dankzij heaters en licht. De hoogste tijd dus om nu alvast uw bouw- of werkplaats winterklaar te maken samen met Euro Rent!

LAAT DE KOU GEEN SPELBREKER ZIJN !

bouwverwarmingBij Euro Rent huurt u voordelig en snel het juiste soort bouwverwarming van 55.000 kcal tot 300.000 kcal. Met 1 of meerdere flexibele slangen, met of zonder schouw, met een eigen of externe mazouttank. Aan u de keuze. En door vroeg te huren heeft u nog volop keuze én bespaart u nog meer op de huur met onze speciale tarieven voor langere huurperiode. Vroeg huren is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor uw gemoedsrust. U bent zo verzekerd van een toestel op de werf of in de bedrijfshal tijdens de wintermaanden!

Bekijk ons assortiment mazoutverwarming

WIJ VERLICHTEN UW WERK!

verlichting voor op uw werfDe avonden beginnen steeds vroeger en het blijft 's ochtends langer donker. Een goed verlichte bouwplaats/werkplek is tijdens de donkere winterdagen zeer belangrijk. Veiligheid is prioriteit nummer 1!! Bovendien zorgt een goede verlichting er ook voor dat de voortgang van de bouw niet belemmert wordt. Zorg dus voor goed zicht en huur bij ons de juiste verlichting voor op uw werf.  

Bekijk ons assortiment verlichting

Meer weten over ons wintermaterieel of wenst u direct een offerte aan te vragen? Mail dan naar dirk@eurorent.be 
of tel. 03 325 43 00  /  03 776 70 70.
Wij zijn u graag van dienst!

EURO RENT

EURO RENT

BISSCHOPPENHOFLAAN 631
2100 ANTWERPEN
+3233254300
-