naar top
Menu
Logo Print

De Martin Vandereyt Group koos voor Wiśniowski-poorten en panelen: “Over de juiste poorten denk je best heel goed na"

Wiśniowski-poortenDe Martin Vandereyt Group heeft de wind in de rug. Dat zie je meteen als je er aankomt. Het familiebedrijf heeft zijn bedrijfsterrein in Zonhoven gevoelig uitgebreid - her en der verraden de details dat de finale afwerking nog volop aan de gang is. Over álles is goed nagedacht, en bovenal is er voor kwaliteitsmaterialen gekozen. Logisch toch, voor zo'n gevestigde waarde in de bouwsector? Ja en nee, want dat een firma ook bij de keuze van zijn garagepoorten en de omheining voor het allerhoogste gaat - en daarbij jaren vooruit denkt - is toch eerder een zeldzaamheid. Onterecht.

Vandereyt koos niet alleen zijn leverancier zorgvuldig uit, het dacht ook heel goed na over het aantal, de locaties en de specs van de poorten. “We vroegen offertes op bij verschillende leveranciers voor vijf poorten. Maar telkens dook hetzelfde probleem op: we kregen onduidelijke offertes, waarbij je niet precies weet wat er wel en niet in de prijs vervat zit, en geen doordacht advies in functie van onze noden. Voor je het weet zit je voor de komende tien jaar opgezadeld met de verkeerde poorten, of erger nog, poorten van slechte kwaliteit. De enige uitzondering was Garden Center. Zij dachten samen met ons na over wat we precies nodig hadden, en gaven ons een transparante prijs inclusief plaatsing en onderhoud. En vooral: ze raadden ons poorten van Wiśniowski aan, achteraf gezien een schot in de roos."

Wiśniowski-poortenFunctionaliteit, kwaliteit én veiligheid

De Vandereyt Groep had heel specifieke vereisten op het vlak van functionaliteit, kwaliteit en veiligheid. Vandereyt: “De hele dag door rijden onze eigen mensen en onze leveranciers binnen en buiten. Om al dat verkeer op een veilige manier te kunnen verwerken, kozen we voor grote poorten, die tegelijk ook constant open en dicht moeten kunnen. Want we wilden toch het overzicht behouden van wie er komt en gaat - het zou niet de eerste keer zijn dat er per abuis een lading gelost wordt die eigenlijk voor een andere firma in de straat bestemd was. We gingen uiteindelijk voor Wiśniowski's PI130-poorten, van 7 meter breed en 2 meter hoog. Die zijn eenvoudig te openen met de smartphone en gaan na het passeren automatisch weer dicht. En dankzij de speciale FAAC 844 FC-motor doen ze dat ondanks hun formaat zonder haperingen of pannes."

OWiśniowski-poortenok op het vlak van veiligheid liet Vandereyt niks aan het toeval over. Dankzij verschillende fotocellen en actieve stootrubbers, op de portieken en de poortvleugel, wordt het veiligheidsrisico van onze poorten tot het absolute minimum herleid. “We wilden echt dat al onze medewerkers, bezoekers - en vooral hun kinderen - veilig zijn als ze zich in de buurt van een automatische poort bevinden", legt Vandereyt uit. “Dat aspect stond met stip bovenaan ons eisenlijstje. Met deze Wiśniowski-poort heeft Garden Center ons ook op dat vlak het correcte advies gegeven."

Kwaliteit heeft zijn prijs, luidt het spreekwoord. Hoe zit dat nu precies bij deze Wiśniowski-poort? “Da's moeilijk te vergelijken, wegens de eerder vermelde vage offertes van andere leveranciers. Maar wij vinden alvast dat we een zeer correcte én transparante prijs hebben betaald. En daar hebben we poorten en een service van topkwaliteit voor in ruil gekregen. En een heel snelle levering en plaatsing. Acht weken na de bestelling waren onze poorten volledig operationeel. Ook over de omheining - daar kozen we voor Vega 2D Super-panelen van Wiśniowski - zijn we trouwens heel tevreden."

Wiśniowski-poortenToekomst

Tot slot heeft Vandereyt nog een goeie tip voor bedrijven die zelf voor een keuze qua poorten staan. “Hou rekening met de toekomst. Bij de locatie van de poorten hebben we niet alleen rekening gehouden met noden op korte en middellange termijn, maar ook met de verre toekomst in gedachten. Wat als onze site op termijn uit zijn voegen barst en we moeten verhuizen, bijvoorbeeld? Wel, dan maakt de plaatsing van onze vijf poorten het perfect mogelijk om onze site te verdelen in verschillende percelen, een grote troef bij een eventuele verkoop of verhuur.

WISNIOWSKI

WISNIOWSKI

WIELOGLOWY 33/311
153 WIELOGLOWY
+48184477111
+48184477110