naar top
Menu
Logo Print

HUURLAND OPENT 11E FILIAAL IN ZELLIK

INGERICHT VOOR EEN EFFICIENTERE EN MEER UITGEBREIDE HULPVERLENING

Huurland

Huurland, de verhuurder van machines voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin, opent plechtig zijn 11e filiaal in Zellik. De opening staat helemaal in het verlengde van de toekomstvisie van het bedrijf. Het dynamische en groeiende verhuurbedrijf focust zich op het leveren van oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven. Huurland focust zich op twee speerpunten: lokale beschikbaarheid van machines dicht bij de klant en een breed aanbod dat alle courante toepassingen dekt. Ter gelegenheid van de grote opening geeft het bedrijf heel de maand maart 20% korting op de huur van machines in het betreffende filiaal.

Huurland Zellik

Het nieuwe filiaal bevat een groot magazijn
om het uitgebreide gamma aan grondverzetmachines
altijd beschikbaar te hebben 

TWEE NIEUWE FILIALEN

De voorbije maanden heeft Huurland twee nieuwe vestigingen geopend. Reeds in december werd er een nieuw filiaal in Maldegem opgestart. Sinds maart is Huurland ook uitgebreid naar Brussel. Het heeft, met de opening van zijn nieuwe filiaal in Zellik, nu in totaal 11 filialen.

Het nieuwe filiaal in Zellik bevat een groot magazijn om het uitgebreide gamma aan bouw- en tuinmachines, grondverzet, hoogwerkers en generatoren altijd beschikbaar te hebben. Klanten hebben steeds zekerheid dat de gewenste machine aanwezig is.

Aan de afhaalbalie kan er tweetalig worden bediend, maar tijdens het voorjaar zal Huurland ook nog al zijn communicatie vertalen naar het Frans, zodat ook de Franstalige klanten zich hier thuis kunnen voelen. Het nieuwe filiaal is voorzien van een ruime parking, zodat laden en lossen nog efficiënter kan verlopen.

VERGROTING VAN VLOOT

Naast een uitbreiding van het aantal afhaalpunten investeert Huurland fors in de uitbreiding van zijn vloot. In 2017 en 2018 wordt een zwaar investeringsprogramma afgewerkt om de vloot volledig af te stemmen op de behoeften van de bouwbedrijven.

Naast het gekende assortiment van gereedschappen biedt Huurland ook een volledig assortiment hoogwerkers, graafmachines en generatoren aan. Deze machines zijn vanuit alle vestigingen verkrijgbaar tegen scherpe leveringstarieven. Huurland wordt zo een one-stop-shop voor alle materiaalnoden op de werf. Het maakt daarbovenop geen probleem van het leveren van grote machines ter plaatse. Huurland gaat hierbij zelfs voor een zo lokaal mogelijke aanpak. Met eigen vrachtwagens worden de machines tot op de werf geleverd tegen een scherpe prijs. Het is mogelijk om minigravers tot 8 ton, generatoren tot 100 kVa, hoogwerkers tot 21 meter en ander grondverzet te laten leveren.

LANGETERMIJNVERHUUR

Het bedrijf gelooft dat verhuur het enige duurzame alternatief vormt om machines in te zetten. De kortetermijnhuur op dag-, week- en maandbasis biedt daar heel wat voordelen ten opzichte van het eigenaarschap. Kortetermijnhuur is de perfecte oplossing voor klanten die technisch ontzorgd willen worden en werken in wisselende omstandigheden. Daarnaast biedt Huurland steeds meer seizoenshuur (3-6 maand) en jaarhuur aan. Tegen een zeer lage dagprijs is de machine zo altijd beschikbaar voor de klant. Deze formule biedt grote voordelen: er is geen stilstand, bij defecten reageert Huurland snel en wisselt het eventueel de machine om, en financierings- en budgetteringsvraagstukken worden zo ontweken. De huurder behoudt dus zijn flexibiliteit in het geval dat het werk, of de tijd, verandert.

SITUERING

Het nieuwe filiaal ligt in Doornveld 80, langs de verbindingsweg tussen Brussel en Asse. Het is gemakkelijk te bereiken voor bedrijven en particulieren regio Brussel, Zellik, Asse, Meise en omliggende gemeenten. Huurland heeft ondertussen al 11 filialen in Oost- en West-Vlaanderen, waaronder Aalst, Brugge, Brussel, Eke, Gent haven, Kortrijk, Maldegem, Oostende, Oudenaarde, Roeselare en Zele. Tijdens de openingsmaand maart voorziet de verhuurder van machines ook nog eens een fikse korting van 20% op de gehele vloot. Deze actie geldt enkel in het nieuwe filiaal in Zellik.

HUURLAND

HUURLAND

KAREL DE BONDTLAAN 42
9031 DRONGEN
+3292620382
-