naar top
Menu
Logo Print

WAT ER OP DACH+HOLZ ZOAL TE BELEVEN VALT

Druk en divers programma

DACH+HOLZ 2018Eind februari opent de Kölnmesse zijn deuren voor hét internationale platform voor dakwerkers en schrijnwerkers: DACH+HOLZ. Vier dagen lang vormt de vakbeurs het centrum van de internationale sector. De beursorganisatie geeft haar bezoekers alvast heel wat mogelijkheden om zich te informeren, te bespreken en te beleven.

STEEDS INTERNATIONALER

Tijdens de derde DACH+HOLZ zullen meer dan 560 exposanten uit 29 landen hun innovaties en nieuwigheden voorstellen. De vakbeurs is met andere woorden uitgegroeid tot een vakbeurs met een steeds grotere weerklank en van internationaal belang.

TAL VAN THEMA'S

Deze editie van DACH+HOLZ belooft alvast geanimeerd te worden, met voor iedere beursdag wel een afzonderlijk thema, een gevuld conferentieprogramma en tal van demonstraties.
Een van die thema's draait rond digitalisering, met o.a. een speciale exhibitie rond drones. Daarnaast zijn er thema's als housing industry, brandveiligheid en groendaken, met daarrond tal van presentaties, workshops en andere activiteiten.

Bescherm, val niet

Rond valbeveiliging is er een nieuwe regelgeving gekomen met verscheidene veranderingen. Op de vakbeurs worden die uitgelicht en zullen de betreffende overkoepelende organisaties de oplossingen voor de nieuwe regelgeving ter plekke demonstreren.

VOOR ELK WAT WILS

Daarnaast is het op DACH+HOLZ uitkijken naar tal van presentaties, demonstraties, congressen en (interactieve) rondleidingen rond een bepaald thema.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Waar?

Kölnmesse (D)

Wanneer?

20 t.e.m. 23 februari 2018

Toegang?

1 dag: € 19
Volledige beurs: € 33

Meer info?

www.dach-holz.com

DACH + HOLZ

VAN EKERIS EXPO SERVICE

POSTBUS 1519
2003 BN HAARLEM
+31235258500
-