SaMoTer B2Press-evenement reikt onderscheidingen uit aan machinebouwers

Toekomst bouwmachines staat centraal 

SaMoTerTechnologieën die de veiligheid en het comfort van de operator verbeteren zijn aspecten die overal ter wereld het verschil kunnen maken op bouwplaatsen. Nieuwe IT-systemen en software voor een betere efficiëntie van het productieproces zijn dan ook enkele van de oplossingen die in de schijnwerpers staan op de 23e SaMoTer Innovation Awards. De awards hebben een tweeledig doel: het erkennen van de investeringen van bedrijven om geavanceerde machines en technologieën te ontwikkelen en tegelijkertijd de sector en de technische pers de mogelijkheid bieden om op de hoogte te blijven van de innovaties en technische ontwikkelingen op het gebied van bouwmachines.
"Ik was verheugd te zien dat de SaMoTer Innovation Award een indrukwekkende deelname heeft opgeleverd, zelfs van toonaangevende wereldwijde fabrikanten", aldus Costantino Radis, sectorjournalist en voorzitter van de jury voor de SaMoTer Innovation Award. "Dit bevestigt eens te meer de positie van SaMoTer als platform voor internationale promotie. Het succes van de 2020 Awards is het resultaat van teamwork waarbij niet alleen de organisatoren van SaMoTer betrokken zijn, maar ook alle juryleden die dankzij hun vaardigheden en autoriteit de belangstelling onder de machinebouwers zeer levendig hebben weten te houden.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.