Online magazines

14 juni 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Huren van mobiele generatoren lost energieknelpunt op werf op

120pxHet is vaak moeilijk, niet wenselijk of zelfs helemaal onmogelijk om op een werf het traditionele elektriciteitsnet te gebruiken. Het huren van een mobiele generator kan dan soelaas bieden.

Gevelbekleding als alternatief voor de klassieke gevoegde buitenmuur verleent een gebouw een vriendelijke, authentieke uitstraling. De charme van materialen als hout, natuursteen of metaal geeft een gebouw vaak een specifieke identiteit mee. Ontdek hier de mogelijkheden van iedere afwerking.

Aannemers van grote civiele en infrastructuurwerken worden geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Niet alleen is er de toenemende digitalisatie van het bouwproces met een noodzakelijke bijbehorende mentaliteitswijziging bij werknemers, er is ook de steeds toenemende complexiteit van allerhande bouwprocessen. Uw vakblad trok daarom naar Jan Folens, executive director bij BAM Contractors, een van de grootste bouwbedrijven in ons land.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Vraag hier uw testrit aan

HUREN VAN MOBIELE GENERATOREN LOST ENERGIEKNELPUNT OP WERF OP

Het is vaak moeilijk, niet wenselijk of zelfs helemaal onmogelijk om op een werf het traditionele elektriciteitsnet te gebruiken. Het huren van een mobiele generator kan dan soelaas bieden.
Volledig artikel lezen

GEVELBEKLEDING SCHEPT CREATIEVE MOGELIJKHEDEN

Gevelbekleding als alternatief voor de klassieke gevoegde buitenmuur verleent een gebouw een vriendelijke, authentieke uitstraling. De charme van materialen als hout, natuursteen of metaal geeft een gebouw vaak een specifieke identiteit mee.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

Vraag hier uw testrit aan

“WERFLEIDER VAN MORGEN MOET OVER HEEL ANDERE COMPETENTIES BESCHIKKEN"

Aannemers van grote civiele en infrastructuurwerken worden geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Niet alleen is er de toenemende digitalisatie van het bouwproces met een noodzakelijke bijbehorende mentaliteitswijziging bij werknemers, er is ook de steeds toenemende complexiteit van allerhande bouwprocessen.
Volledig artikel lezen

EEN GEBOUW IS EEN MATERIALENBANK; GEEN AFVALBRON

Het begrip circulair bouwen is de voorbije maanden een hot topic, al is de invulling ervan niet altijd even eenduidig. Kenners en pioniers verzamelden daarom op 23 mei op Campus Schoonmeersen in Gent om een aantal centrale thema's te benoemen, van vraagstukken rond herbestemming, sloop en hergebruik van materialen, tot oplossingen voor een veranderingsgerichte ontwerppraktijk én de praktische complexiteiten daarvan.
Volledig artikel lezen

EFFICIËNTER GEVELS ONTWERPEN DANKZIJ REKENTOOL

De U-waarde van een gevel berekenen is niet altijd evident. En ook het kiezen van de juiste materialen in functie van de gewenste energieprestatie ligt niet direct voor de hand.
Lees meer

OPROEP VOOR EXPERTPLATFORM VOOR CIRCULAIRE MATERIALEN EN GEBOUWEN

De bouwsector genereert ongeveer 9% van het BBP van de EU en zorgt voor 18 miljoen directe banen. Maar tegelijkertijd produceert de sector bouw- en sloopafval (BSA), dat goed is voor 25 à 30% van al het afval dat in de EU wordt geproduceerd, waardoor het een van de belangrijkste afvalstromen is.
Lees meer

BILDR VULT VACATURES IN BOUWSECTOR IN

De jongste drie jaar is de vraag naar arbeidskrachten in de Limburgse bouw explosief gegroeid. In de provincie werden vorig jaar maandelijks gemiddeld 30% meer vacatures gelanceerd dan in de periode 2014-2017.
Lees meer

PROJECT SEINE SCHELDE OP KRUISSNELHEID DANKZIJ EUROPEES UITVOERINGSBESLUIT

Na de Vlaamse en de Waalse regering zette ook de Franse regering onlangs het licht op groen voor de Europese 'Implementing Act' rond de economisch belangrijke verbinding tussen de Seine en de Schelde.
Lees meer

25 TIPS OM DIEFSTAL IN DE BOUW TE VERMIJDEN

Bouwbedrijven zijn regelmatig het slachtoffer van diefstal. Er gaat geen dag voorbij of een bouwwerf krijgt ongewenst bezoek, of een bestelwagen wordt leeggehaald.
Lees meer

ASSORTIMENT DAMESKLEDIJ VOOR ELK BEROEP

Werkkleding voor vrouwen in de technische sector werd lange tijd niet serieus genomen. Om hier verandering in te brengen, nam Blåkläder in 2016 de beslissing om damesbroeken in hun assortiment op te nemen.
Lees meer

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Mobiele generatoren huren lost energieknelpunt op werf op

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.