Online magazines

10 juli 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Rioleringssector mikt op duurzaamheid en recyclage

120pxBelgië heeft een paar opvallend warme zomers achter de rug en dat is te merken aan de verkoop van professionele zomerwerkkledij. Vaklui grijpen steevast naar de korte broek en T-shirt wanneer de lente om de hoek loert. Maar ook wanneer het kwik stijgt tot 30 °C, helpt dergelijke kledij bij het verkoelen van het lichaam. Dit verhoogt niet alleen het comfort en de ergonomie, maar ook de concentratie.
Ook blikken we vooruit op MATEXPO, dé vakbeurs voor bouwmaterieel die plaatsvindt van woensdag 11 tot en met zondag 15 september in Kortrijk Xpo.

Professional Media Group organiseert in 2019 de tweede editie van de Shop Design Awards! Hierbij kunt u uw nieuwe of vernieuwde winkel in de kijker plaatsen en een videoreportage t.w.v. 3.000 euro winnen. Deelnemen is de boodschap!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector ...

Licht op groen voor sectoraal akkoord

Kilometerheffing voor vrachtwagens gewijzigd

Belgische ondernemingsactiviteit kan zich goed handhaven

Kmo's zijn (nog) tevreden, maar worden ongerust

Minder vertrouwen in bouwsector

Meer nieuws

WELKE WERKKLEDIJ DRAAGT U HET BEST IN DE ZOMER?

Vaklui grijpen steevast naar de korte broek en T-shirt wanneer de lente om de hoek loert. Maar ook wanneer het kwik stijgt tot 30 °C, helpt dergelijke kledij bij het verkoelen van het lichaam.
Volledig artikel lezen

MATEXPO: DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers
Volledig artikel lezen

UW NIEUWE OF VERNIEUWDE WINKEL IN DE PRIJZEN?

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

TIENJARIGE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING NOG NIET HELEMAAL OP PUNT

Sinds 1 juli 2018 zijn aannemers verplicht om een tienjarige aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Die verzekering gaat over de 'gesloten ruwbouw', dus ze slaat enkel op problemen met de stabiliteit, de stevigheid en de wind- en waterdichtheid voor een periode van tien jaar na aanvaarding van de werken door de klant.
Lees meer

AANVRAAGPROCEDURE SLOOP- EN HEROPBOUWKORTING VERSOEPELD

Vlaams minister van Energie Lydia Peeters gaat de aanvraagprocedure voor de sloop- en heropbouwkorting vergemakkelijken. Die korting van 7.500 euro werd ingevoerd op 1 maart en geldt voor vergunningen aangevraagd vanaf 1 oktober 2018 tot eind oktober 2019.
Lees meer

EUROPESE BOUWSECTOR IN GOEIE DOEN

De Europese bouwfederatie FIEC (European Construction Industry Federation) meldt een groei van 3,5% in de bouwsector in 2018 en voorspelt een groei van 2,2% in 2019.
Lees meer

BOUWEN VOOR EEN BETER LIFE!

De Belgische plannen voor een samenleving met een koolstofarme gebouwde omgeving werden voorgesteld op de LIFE Platform Meeting over klimaatverandering en de bouwsector die op 17 juni bij elkaar kwam bij de aftrap van de Sustainable Energy Week in Brussel.
Lees meer

INHAALBEWEGING VAN ENERGIEZUINIGE RENOVATIES NOODZAKELIJK

Uit recente analyse van het Vlaams Energieagentschap (VEA) blijkt dat verbouwers te vaak premie-aanvragen laten liggen. Nochtans is de komende decennia een renovatiegolf nodig om de energiedoelstellingen tegen 2050 te halen.
Lees meer

SCHRIJF U IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS 2019

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder interieur gerealiseerd? Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Heeft u zonet een prachtig dakgebinte opgeleverd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zeven categorieën van onze wedstrijd, de Schrijn­werk Awards!
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Welke werkkledij draagt u het best in de zomer?

Het belangrijkste sectornieuws voor u samengevat

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.