Online magazines

7 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Optoppen wordt steeds populairder

120pxGedurende enkele jaren is men op zoek naar creatieve oplossingen voor het groeiende bevolkingsaantal en de alsmaar schaarser wordende bouwgrond. Een van de oplossingen die voornamelijk in steden sterk aan populariteit winnen, is het optoppen van woningen, appartementscomplexen en bedrijfsgebouwen. Daarbij worden een of meerdere verdiepingen op een bestaande constructie geplaatst, waardoor het woonoppervlak aanzienlijk toeneemt.
Interesse in gratis tickets voor Matexpo, dé vakbeurs voor bouwmaterieel die plaatsvindt van woensdag 11 tot en met zondag 15 september in Kortrijk Xpo? Of wilt u er gewoon graag alles over weten? Lees dan snel verder!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

GA GRATIS NAAR MATEXPO, DÉ VAKBEURS VOOR BOUWMATERIEEL

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land.
Volledig artikel lezen

OPTOPPEN WORDT STEEDS POPULAIRDER

Gedurende enkele jaren is men op zoek naar creatieve oplossingen voor het groeiende bevolkingsaantal en de alsmaar schaarser wordende bouwgrond. Een van de oplossingen die voornamelijk in steden sterk aan populariteit winnen, is het optoppen van woningen, appartementscomplexen en bedrijfsgebouwen.
Volledig artikel lezen

BOUW DRAAIT OP VOLLE TOEREN

De bouwbarometer blijft het goed doen. In het tweede kwartaal van 2019 scoort hij een klein beetje lager dan in het eerste kwartaal, maar 100,8 is toch een goed cijfer.
Lees meer

DEADLINE VOOR VERPLICHTE DAKISOLATIE NADERT

Aangezien 64% van de Vlaamse woningen werd gebouwd voor 1980, zijn voldoende isolatie en andere energetische ingrepen cruciaal. Daarom heeft de Vlaamse overheid nu enkele belangrijke deadlines voor de transitie naar een energiezuinig woningpatrimonium vastgelegd.
Lees meer

GEEN BOUWKLUSSEN BIJ ONBELAST BIJVERDIENEN

Wie minstens 4/5e werkt, gepensioneerde of zelfstandige is, mag sinds 15 juli 2018 per maand tot 500 euro onbelast bijverdienen binnen het verenigingsleven, de deeleconomie of voor klussen bij particulieren.
Lees meer

MODERNE UITBREIDING HOOFDZETEL TVH

Het in Waregem gevestigde hoofdkantoor van TVH - wereldspeler in de material handling, industriële en landbouwmachine-industrie - krijgt een moderne uitbreiding.
Lees meer

DE VIJF BELANGRIJKSTE WOONTRENDS VAN 2019

Naar aanleiding van de start van de zomervakantie geeft projectontwikkelaar Matexi een inkijk in de belangrijkste woontrends van 2019. Ten eerste is het duidelijk dat de Belg zich bewust is van de klimaatverandering en van de milieu-impact van zijn woning, want de vraag naar duurzaam wonen stijgt.
Lees meer

SCHRIJF U IN VOOR DE SCHRIJNWERK AWARDS 2019

Heeft uw bedrijf het afgelopen jaar een bijzonder interieur gerealiseerd? Heeft u een complexe vliesgevel gebouwd? Heeft u zonet een prachtig dakgebinte opgeleverd? Of zijn uw leerlingen erin geslaagd hun grenzen te verleggen? Schrijf u dan zeker in voor een van de zeven categorieën van onze wedstrijd, de Schrijn­werk Awards!
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Ga gratis naar
Matexpo, dé vakbeurs voor bouwmaterieel

Het belangrijkste sectornieuws voor u samengevat

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.