Online magazines

04 juni 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
Kopen of huren van een werfcontainer
De tijd dat bouwvakkers op een werf in een bouwvallig schuurtje samentroepten voor een warme koffie ligt al even achter ons. Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

 
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
Een aanbod op maat kan perfect samengaan met de voordelen van een robuuste centrale, bewijst Van Wiemeersch. De vakhandel speelt al jarenlang in op de specifieke vragen van zijn klanten, dankzij de steun van Meno Group.
Bekijk nu deel 1 van het 9-delig onderzoek over de Belgische ramen- en deurenmarkt bij particuliere (ver)bouwers en ontdek welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten.
Dieselmotoren zijn breed inzetbare machines waarop de gebruiker moet kunnen vertrouwen. Bij eventuele storingen is hulp op maat nodig. Diesel Büchli is in die gevallen uw ideale partner.
Circulariteit wordt in de bouwsector steeds hoger in het vaandel gedragen, dus ook beton wordt onder de loep genomen. De opportuniteiten, aandachtspunten en richtlijnen van circulair beton werden onderzocht in het project Circular.Concrete.
De Makita XGT®-accu's bieden maximale kracht zonder snoer. Met een piekspanning van 40 V is er nu een accuplatform voor heavy duty klussen. De machines bieden meer kracht, duurzaamheid en een snellere oplaadtijd.
Reflecterende dakcoatings helpen te besparen op koeling omdat de onderliggende ruimte een stuk frisser blijft in hete zomers, maar ze zorgen bovendien ook voor een hogere opbrengst van zonnepanelen.
Quality Pumps & Machines is op 1 juni 2021 overgenomen door de Nederlandse Van der Ende Groep. Dankzij deze overname kan Quality Pumps haar positie op de Belgische markt verstevigen
Op initiatief van minister van Financiën Vincent Van Peteghem en van de Deposito- en Consignatiekas (DCK) zullen oude, onrechtmatig geblokkeerde borgtochten voortaan automatisch worden vrijgegeven na 10 of 15 jaar.
Het aantal bouwgerelateerde overheidsopdrachten is de voorbije vijf jaar met een vijfde afgenomen. Dat blijkt uit een analyse van Bouwunie op basis van cijfers van Tender Experts. De grootste daling is vast te stellen bij de kleinschalige opdrachten, die vaak ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.