Online magazines

30 juni 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
 
Word gezien met de juiste signalisatiekledij
Voor zij die werken op bouwwerven, in het verkeer, aan wegen- en onderhoudswerken, in (grote) productiesites enz. is het belangrijk om altijd gezien te worden. Dat kan worden bekomen met signalisatiekledij, waarbij de combinatie van fluorescerend en reflecterend materiaal verzekert dat u in alle (weers)omstandigheden goed zichtbaar bent.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Uit een bevraging van 1.256 Dobbit-lezers blijkt duidelijk welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten. Deze survey is onderdeel van een grootschalig onderzoek naar trends binnen de Belgische ramen- en deurenmarkt.
Ontdek hier het nieuw programma opleidingen en seminaries duurzame gebouwen voor bouwprofessionals actief in Brussel.
Bekijk nu deel 1 van het 9-delig onderzoek over de Belgische ramen- en deurenmarkt bij particuliere (ver)bouwers en ontdek welke soorten raamprofielen in de lift zitten en welke aan marktaandeel moeten inboeten.
Met het gevarieerde Nissan gamma bedrijfsvoertuigen zult u altijd het beste voertuig voor uw zakelijke behoeften vinden. Ontdek de huidige promoties en kies nu uw Nissan bedrijfswagen vanaf € 139 per maand, exclusief btw!
Voor zij die werken op bouwwerven, in het verkeer, aan wegen- en onderhoudswerken, in (grote) productiesites enz. is het belangrijk om altijd gezien te worden. Dat kan worden bekomen met signalisatiekledij.
Er zijn situaties waarbij er geen tijd is om van gereedschap te wisselen. Niet alleen bij bv. reddingswerk maar ook bij omvangrijke bouw- of sloopwerkzaamheden: een diamant doorslijpschijf die geschikt is voor het doorslijpen van vrijwel alle materialen zorgt voor flexibiliteit en tijdbesparing.
De bouwsector lijkt de coronacrisis goed verteerd te hebben. Maar een nieuwe crisis bedreigt de goede en tijdige oplevering van die orders. Aannemers worden immers geconfronteerd met prijsstijgingen en bevoorradingsproblemen.
Uit de KMO-Barometer van Unizo voor het tweede kwartaal van 2021 blijkt dat de kmo’s hun optimisme hebben teruggevonden. Voor het eerst sinds lang zijn er meer ondernemers met een positieve kijk op de toekomst dan een negatieve.
Een gebouw afbreken om er een privéwoning op te bouwen kan sinds 1 januari 2021 in het hele land met een verlaagd btw-tarief van 6% i.p.v. 21%. Die fiscale maatregel is inmiddels bijna zes maanden van kracht en toont gunstige effecten.
De EU en de VS hebben een akkoord aangekondigd over een vijfjarige schorsing van de wederzijdse vergeldingsrechten. CECE en de Europese industrie voor bouwmaterieel reageren verheugd.
De European Rental Association heeft de 'ERA guide to cybersecurity leading practice in the equipment rental industry' gepubliceerd, om materieelverhuurbedrijven te helpen bij het plannen, ontwikkelen en continu verbeteren van hun cyberbeveiliging.
Zoals je inmiddels ongetwijfeld weet kan MATEXPO dit jaar gewoon doorgaan. En jij kan er dankzij jouw vakplatform Aannemer opnieuw gratis bij zijn! Het enige wat je moet doen is de code AAN2721 ingeven bij jouw online registratie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.