Online magazines

08 september 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Online versie bekijken
 
Dubbele winnaar op de spannendste Matexpo Awards ooit
Op de officiële openingsceremonie van de 39e editie van MATEXPO werden op dinsdagavond 7 september de winnaars bekendgemaakt van de prestigieuze Matexpo Awards 2021. Die zullen de geschiedenis ingaan als de spannendste totnogtoe én hadden bovendien een primeur in petto...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Op de officiële openingsceremonie van MATEXPO werden op dinsdagavond 7 september de winnaars bekendgemaakt van de prestigieuze Matexpo Awards 2021. Die zullen de geschiedenis ingaan als de spannendste totnogtoe én hadden bovendien een primeur in petto...
Als aannemer moet u op de werf dikwijls aan de slag met allerhande bouwmaterieel. Om die werkzaamheden veilig te laten verlopen, is het wettelijk verplicht om het materieel driemaandelijks te laten keuren. Daarvoor kan u terecht bij ACA.
Van 8 tot en met 12 september vindt in Kortrijk Xpo de 39e editie plaats van MATEXPO, de belangrijkste bouwmaterieelbeurs in de Benelux. Een editie anders dan alle andere, gezien MATEXPO het eerste grote ontmoetingsmoment wordt in twee jaar tijd.
Als aannemer heeft u dikwijls verschillende soorten materieel nodig. Alleen laat uw portefeuille het niet altijd toe om daarvoor direct een investering te doen. In zo’n geval kan leasen een voordelige oplossing zijn. ING Lease geeft een overzicht van alle praktische en fiscale voordelen.
Zoals je inmiddels ongetwijfeld weet kan MATEXPO dit jaar gewoon doorgaan. En jij kan er dankzij jouw vakplatform Aannemer opnieuw gratis bij zijn! Het enige wat je moet doen is de code AAN2721 ingeven bij jouw online registratie.
Op een bouwwerf is de werfleider het aanspreekpunt voor zowel de bouwheer als de architect. U bent verantwoordelijk voor de arbeiders en staat garant voor een correcte uitvoering. Vaak bestelt u al het materiaal en materieel nodig voor de werf.
Werken met de handen, gevarieerd werk, de kans om bij te leren, jobzekerheid en beroepsfierheid zijn de vijf belangrijkste elementen waarom een bouwvakker kiest voor de sector. Dat blijkt uit onderzoek van Constructiv.
De neerwaartse trend in het secundair bouwonderwijs lijkt te zijn gestopt. Dat blijkt uit de laatste gegevens voor het voorbije schooljaar 2020-2021.
In het IPAF Wereldwijde Veiligheidsrapport van 2021 worden de hoofdoorzaken van ernstig letsel en fataliteiten geanalyseerd die plaatsvinden tijdens het gebruik van aangedreven hoogwerktoegangstechniek voor de uitvoering van tijdelijke werkzaamheden.
CCB heeft met glans de Gold-certificering binnengehaald voor zijn granulaten. Deze erkenning is hét bewijs dat de teams van CCB zich volop inzetten voor een duurzamere en toekomstgerichte bouwsector.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.