Online magazines

2 oktober 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Verbouwen met prefab? het kan!

120pxAll-Bouw, gevestigd in de Iepersestraat in Roeselare, bouwt al 22 jaar woningen op maat van zijn klanten. Hoewel die kerntaak steeds bewust dezelfde is gebleven, heeft het bedrijf de laatste jaren toch heel wat veranderingen onder­gaan. Bij All-Bouw zijn ze immers gaan inzetten op drie pijlers, meer bepaald hr, IT en investeringen.

Tegen 2030 het gros van de woningen in België energie-efficiënt maken lijkt een utopische doelstelling. Niet alleen om budgettaire redenen. Ook en vooral omdat er onvoldoende mankracht is om al deze renovaties daadwerkelijk te realiseren. Tenzij er wordt gekozen voor een prefabaanpak.

Wie over de bouwprocessen van morgen praat, neemt al snel de term BIM in de mond. Met recht en reden, want deze manier van werken faciliteert het uitwisselen, verrijken en beheren van data. Precies wat nodig is om 'slim en efficiënt' te bouwen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Bouw wil waardevaste hypotheekmarkt verzekeren

Jansen the Building Company gaat mee in BIM-revolutie

Dringend oplossing nodig voor krapte arbeidsmarkt

Europese werkgevers willen tekort aan arbeidskrachten aanpakken

Efficiënt digitaal platform vergemakkelijkt (ver)huur van zware bouwmachines

Meer nieuws

“OP HET EINDE MOETEN ONZE KLANTEN ZICH THUIS VOELEN IN HUN WONING"

All-Bouw, gevestigd in de Iepersestraat in Roeselare, bouwt al 22 jaar woningen op maat van zijn klanten. Hoewel die kerntaak steeds bewust dezelfde is gebleven, heeft het bedrijf de laatste jaren toch heel wat veranderingen onder­gaan.
Volledig artikel lezen

VERBOUWEN MET PREFAB? HET KAN!

Tegen 2030 het gros van de woningen in België energie-efficiënt maken, lijkt een utopische doelstelling. Niet alleen omwille van budgettaire redenen. Ook en vooral omdat er onvoldoende mankracht is om al deze renovaties daadwerkelijk te realiseren.
Volledig artikel lezen

WAT KAN BIM VOOR U BETEKENEN?

Wie over de bouwprocessen van morgen praat, neemt al snel de term BIM in de mond. Met recht en reden, want deze manier van werken faciliteert het uitwisselen, verrijken en beheren van data.
Volledig artikel lezen

VIDEO: DIT WAS MATEXPO 2019

 VIDEODe 38e editie van Matexpo zit erop. Op zondag 15 september, onder een stralende zon, stond de teller op 39.778 bezoekers. De organisatie blikt heel tevreden terug op de afgelopen editie en bedankt graag alle bezoekers, exposanten, partners en sponsors. In afwachting van de volgende editie in 2021, kan u de highlights van de 2019-editie nog eens herbeleven met deze aftermovie!
Video

TWEEDE EDITIE DEMO DAYS GELANCEERD!

Na het succes van Matexpo is het organisatieteam opnieuw volop in de weer voor de tweede editie van Demo Days die zal plaatsvinden op 5 en 6 september 2020, op de prachtige site van de Terril de Saint-Antoine in Boussu, Henegouwen.
Lees meer

GYPROC ZET VAKMANNEN IN DE BLOEMETJES

De Belgische gipskartonspecialist Gyproc heeft tijdens de Gyproc Belgium National Trophy avond vijf projecten met een award bekroond voor hun creativiteit en kwalitatief vakmanschap.
Lees meer

RECTICEL INSULATION ZET DEUREN OPEN VOOR FAMILIE

Op zaterdag 7 september 2019 organiseerde Recticel Insulation een familiedag. Werknemers konden die dag aan hun gezin of familie hun werkplek laten zien en tonen hoe de Recticel-isolatieoplossingen geproduceerd worden.
Lees meer

SCHRIJF UW PROJECT IN EN WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

Heeft u het voorbije jaar meegewerkt aan de realisatie van een prestigieuze winkelinrichting, handelspand of showroom?Bent u trots op uw vakwerk en wenst u hier mee uit te pakken? Schrijf u in voor de Shop Design Awards!
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Verbouwen met prefab? het kan!

Wat kan BIM voor u betekenen?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.