Online magazines

11 december 2019


VAKINFORMATIE OVER MATERIALEN EN TECHNIEKEN VOOR BOUWEN EN RENOVEREN

COLLEGA'S AANMELDEN

Duurzaam luchtdicht bouwen: weinig extra inspanning, veel voordelen

120pxCruciaal voor een gezonde en energiezuinige woning is een gebouwschil met een ononderbroken, volledige isolatielaag die aan de binnenzijde onon­derbroken luchtdicht en aan de buitenzijde winddicht is. De combinatie van een duurzame, kwalitatieve gebouwschil met een goed werkend ventilatiesysteem zorgt voor een blijvende energiezuinigheid, lage CO2-uitstoot en een hoog wooncomfort met aangenaam binnenklimaat.

Bent u van plan om te investeren in een aanhangwagen? Dan vindt u op de markt verschillende soorten. Ongeremde modellen zijn vooral geschikt voor particulieren, om kleinere, wat lichtere ladingen te vervoeren. Daarnaast bestaan er verschillende types geremde aanhangwagens. Daarmee vervoeren zowel particulieren als professionals grotere volumes en zwaardere gewichten.

FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, heeft op donderdag 28 november 2019 in Waver haar jaarlijkse FEBE Elements Awards uitgereikt. Ontdek hier de winnende projecten.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Controleactie in Kalken haalt vier vrachtwagens zonder OBU van de baan

Een groeiend tekort aan arbeidskrachten bedreigt de Europese bouwsector

Kmo's geven jaarlijks minstens 716 miljoen euro uit aan sponsoring

Gemengde reacties op verstrenging S-peil

Zo bereidt u uw graafmachine voor op winterse temperaturen

Meer nieuws

DUURZAAM LUCHTDICHT BOUWEN: WEINIG EXTRA INSPANNING, VEEL VOORDELEN

Cruciaal voor een gezonde en energiezuinige woning is een gebouwschil met een ononderbroken, volledige isolatielaag die aan de binnenzijde ononderbroken luchtdicht en aan de buitenzijde winddicht is.
Volledig artikel lezen

WEET U IN WELKE AANHANGWAGEN U HET BESTE INVESTEERT?

Bent u van plan om te investeren in een aanhangwagen? Dan vindt u op de markt verschillende soorten. Ongeremde modellen zijn vooral geschikt voor particulieren, om kleinere, wat lichtere ladingen te vervoeren.
Volledig artikel lezen

OM STERK TE STAAN OP DE MARKT VAN MORGEN!

Nieuw programma opleidingen en seminaries duurzame gebouwen voor bouwprofessionals actief in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De seminaries en opleidingen vormen de ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de actuele regelgeving en de technische mogelijkheden voor uw projecten.
Lees meer

FEBE ELEMENTS AWARDS 2019 UITGEREIKT

FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, heeft op donderdag 28 november 2019 in Waver haar jaarlijkse FEBE Elements Awards uitgereikt. Voor deze 8e editie verwelkomde de Federatie meer dan 200 bouwprofessionelen in de gloednieuwe culturele hal 'La Sucrerie'.
Volledig artikel lezen

BREID UW MACHINEPARK SNEL UIT EN BIED MEE!

160pxDonderdag 19 december organiseert Troostwijk Auctions naar jaarlijkse gewoonte een extra grote eindejaarsveiling. Om het jaar feestelijk af te sluiten, nodigt Troostwijk iedereen uit voor een hapje en een drankje op de veilingkijkdag op zaterdag 14 december in Deinze en Melreux. Bied mee en breid uw machinepark snel uit!
Volledig artikel lezen

NIEUWE MIJLPAAL VOOR SOLUTRANS

Solutrans, de internationale beurs voor weg- en stadsvervoeroplossingen, die plaatsvond van 19 tot 23 november 2019, overtrof de symbolische mijlpaal van 50.000 bezoekers en kon zo een stijging optekenen van bijna 11% ten opzichte van de editie in 2017.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE INNOVATIES VAN DE SOLARSECTOR

Zonnewarmte speelt een steeds grotere rol in de energietransitie. Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken, maar ook grondgebonden zonneparken maken een opmars in Vlaanderen en Nederland.
Volledig artikel lezen

MERCEDES-BENZ ACTROS VERKOZEN TOT INTERNATIONAL TRUCK OF THE YEAR

De nieuwe Actros van Mercedes-Benz is door een jury van 24 automotive journalisten uitgeroepen tot International Truck of the Year 2020. De prestigieuze prijs werd uitgereikt aan Prof. Uwe Baake, hoofd Product Engineering Mercedes-Benz Trucks, tijdens de persdag van Solutrans.
Lees meer

DUBBELE ONDERSCHEIDING VOOR FORD OP IVOTY-AWARDS

Ford is de eerste fabrikant die zowel de International Van of the Year (IVOTY), als de International Pick-up Award (PUA) wint in hetzelfde jaar. De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid en Transit Custom EcoBlue Hybrid modellen werden gezamenlijk beoordeeld als winnaars van de prestigieuze jaarlijkse IVOTY-award.
Lees meer

ZO KIEZEN ORGANISATOREN EVENTLOCATIES IN 2020

Naar aanleiding van de Locatie-gids organiseerden wij een tweede Event Locatie Barometer. Gedurende september en oktober gaven 125 orga­nisatoren hun werkwijze en voorkeuren door via onze online-enquête.
Volledig artikel lezen

http://aannemer.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Luchtdicht bouwen: weinig extra inspanning, veel voordelen

Weet u in welke aanhangwagen u het beste investeert?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.