Danilith kijkt over de taalgrens

Opening nieuwe kijkwoning in Lasne

Op vrijdag 19 oktober 2018 heeft Danilith een nieuwe kijkwoning geopend in Lasne, op een boogscheut van Waterloo. Er werd voor die regio gekozen omdat Franstalig Belgiƫ een belangrijke groeimarkt is voor Danilith. Ze zijn er reeds jaren actief en zijn dus ook vertrouwd met de lokale regelgeving en bouwgewoonten. Nu er echter meer vraag is naar bouwsystemen voor duurzame woningen, wilde Danilith zijn aanwezigheid extra in de verf zetten.
De nieuwe kijkwoning werd gebouwd volgens het geautomatiseerd systeem dat door Danilith zelf werd ontwikkeld. Dat systeem is meer dan een aantal muren vooraf klaarmaken en in elkaar puzzelen. Het is een constante wisselwerking tussen traditioneel vakwerk en innovatieve technieken. Zowel de constructie van de muren en het dak van de kijkwoning als de afwerking ervan gebeurden in de ateliers van Danilith. Daarna werden de delen gemonteerd op de werf zelf en werd de woning afgewerkt.
De kijkwoning in Lasne heeft eerder een klassieke stijl, maar is wel voorzien van alle modern comfort. Er werden enkel duurzame materialen en technieken gebruikt, waardoor de woning ook voldoet aan alle vereiste kwaliteits- en energienormen. Verwarmen gebeurt met een condenserende gasketel, ventileren aan de hand van een C-systeem.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.