wANNEER IS mijn productievloer HACCP-proof?

ALLES RUST OP EEN HYGIENISCHE EN DUURZAME VLOER

Ucrete vloer

hieraan moet uw vloer voldoen:

HACCP (risicoanalyse en kritische controlepunten of Hazard Analysis and Critical Control Points) is een preventief beheerssysteem voor de voedselveiligheid dat is ontworpen om gevaren voor de voedselveiligheid op te sporen en zodoende voedselverontreiniging te voorkomen. Exploitanten van levensmiddelenbedrijven moeten zorg dragen voor de invoering, de uitvoering en de handhaving van een of meer permanente procedures die gebaseerd zijn op de HACCP-beginselen (Verordening 852/2004 van het Europees Parlement). Dit betekent voor vloerbedekkingssystemen dat ze:

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.