Besix Group neemt Martello Group over

Expert in dieptefunderingstechnieken breidt uit met internationale onderneming

Franki Foundations, dochteronderneming van Besix Group, voltooide eind juli de overname van Martello Group, met dochterondernemingen Martello Holdings, Martello Piling en Highmead Developments. De overname van het bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk past in de strategie van Besix Group en Franki Foundations om hun activiteiten verder internationaal uit te breiden. De overname van Martello betekent voor Franki Foundations UK tegelijk een omzetstijging van 15 naar 32 miljoen euro en een groei van 40 naar 84 werknemers.
Wim Claesen, general manager van Franki Foundations is tevreden: “De overname van de activiteiten van Martello is een mijlpaal voor Franki Foundations en Besix Group. De combinatie van het commercieel netwerk van Martello en dat van Franki Foundations zal onze positie in het Verenigd Koninkrijk versterken. Bovendien zal de integratie van Martello zorgen dat Franki Foundations Group bijna alle diepfunderingstechnieken kan aanbieden en grote Britse projecten tot een goed einde kan brengen.”
Martello was recent actief als onderaannemer van Franki Foundations in België voor de versteviging van bestaande hoogspanningspylonen op het Mercatorproject, in opdracht van Elia.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.