Energiepremies in Brussel

Nu ook online aan te vragen via Leefmilieu Brussel

Zijn uw klanten geïnteresseerd in de Energiepremies? Voortaan kunnen ze hun aanvraag online doen via de website van Leefmilieu Brussel.
Weet dat er voldoende budget overblijft om tot het einde van dit jaar in te spelen op de premieaanvragen en dat er ook een Brusselse groene lening bestaat om tegen een lage rentevoet energiebesparende werken uit te voeren. (De Brusselse groene lening is een financiering van maximaal € 25.000 tegen een rentevoet van 0% tot 2%, bepaald in functie van het inkomen.) Die financiële ondersteuning is voor u, als bouwprofessional, een argument om uw klanten te overtuigen om tot actie over te gaan. Aarzel niet om hen die informatie te bezorgen!
De grote voordelen van meer toegankelijke energiepremies:
• Gezinnen en mede-eigendommen kunnen hun premieaanvragen voortaan indienen via de Irisbox-toepassing op de website van Leefmilieu Brussel;
• Dankzij een uniek formulier kunnen de aanvragers verschillende premieaanvragen tegelijk indienen. De indieningstermijn van vier maanden na de saldofactuur blijft gelden voor elke premie.
Zelfde budget, zelfde voorwaarden als in 2016:
• Een globale jaarlijkse enveloppe van 22 miljoen euro;
• Drie prioritaire domeinen: de audit, isolatie en verwarming;
• De hoogste categorie van premies voor de collectieve voorzieningen, de mede-eigendommen, en de eigenaars-verhuurders (onder voorwaarden). 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.