Alles wat u moet weten over BIM

Seminarie Duurzame Gebouwen op 15 juni te Brussel

Tegenwoordig wordt BIM (Building Information Modeling) voorgesteld als de toekomstoplossing voor de bouwsector. Waarover gaat het precies: om een intelligente digitale 3D-maquette? Om een radicale revolutie in het proces van samenwerking tussen de verschillende actoren van de bouw? Welke voor- en nadelen biedt deze nieuwe manier van werken? Hoe kan de impact van BIM op het bouwproces worden geëvalueerd? Biedt BIM de mogelijkheid de duurzaamheid van ontwerp en project te verbeteren? Welke complementariteit bestaat er met de tools die in het kader van het ‘LEANbouwen’ worden gebruikt? Hoe kunnen deze weldoordacht worden gebruikt? Dit seminarie wil al deze vragen beantwoorden en ze aan de hand van concrete voorbeelden illustreren.
Deelname aan het seminarie kost € 40 en komt overeen met 6 uren opleiding voor de vastgoedmakelaars en de syndici. Het kan ook worden gevaloriseerd in het kader van de permanente opleiding voor de architecten die ingeschreven zijn bij de Orde van Architecten. Informatie over de seminaries vindt u hier. Inschrijving via opleidingendubo@leefmilieu.brussels.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.