JCB gaat in zee met nieuw Brits motorsportteam

Het logo van JCB zal te zien zijn op de racewagens van Lance Stroll en Sergio Perez

Het partnerschap met het SportPesa Racing Point F1 team (voordien Force India) komt voort uit de uitbreiding van de aanwezigheid van JCB in globale markten. Naast de branding op de racewagens zal het logo ook te zien zijn op helmen, overalls en de tracksidekleding van het team, vanaf de eerste Formule 1 race in Melbourne in maart.
“De populariteit van F1 geeft JCB een uitstekend platform om onze producten op het internationale podium te promoten bij zowel bestaande als nieuwe klanten”, aldus JCB voorzitter Lord Bamford. “JCB is een van de grootste fabrikanten van bouwmachines wereldwijd en dit partnerschap zal ons helpen klantenrelaties te bouwen en te verstevigen. We zien groot potentieel in het Racing Point team en hebben beide een passie om grenzen te verleggen en de ambitie om te slagen.”
“Dit is het ochtendgloren van een nieuw tijdperk voor ons team”, voegt Otmar Szafnauer, CEO van SportPesa Racing Point, er nog aan toe. “We zijn blij dat we JCB voor de komende jaren mogen verwelkomen in deze spannende reis. We verlangen naar succes op en buiten het circuit en vinden het geweldig dat een dynamisch bedrijf van wereldklasse ons ondersteunt nu seizoen 2019 nadert.”
Daarnaast zal JCB een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van Racing Point door machines beschikbaar te stellen voor de bouw van de nieuwe fabriek van het team, die later dit jaar gebouwd wordt. JCB zal ook elektrisch gereedschap en werkkledij voor het Britse team voorzien alsook machines waaronder schaarliften en stroomgeneratoren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.