JCB prominent aanwezig in F1

Telescopische verreikers moeten snelle berging toelaten

JCB gaat samenwerken met het Britse SportPesa Racing Point F1 team. De branding van JCB zal prominent zichtbaar zijn op de wagens die worden bestuurd door Lance Stroll en Sergio Perez.
JCB was ook aanwezig op het eerste F1-evenement van het seizoen, de Australische Grand Prix die plaatsvond in Melbourne. Daar stonden 15 Loadall telescopische verreikers (Loadall 531-70 modellen) klaar langs het circuit om gecrashte wagens snel te bergen tijdens de verschillende race-evenementen.
Michael Plummer, marketingdirecteur bij JCB: “We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met SportPesa Racing Point in Melbourne van start te laten gaan en dat onze verreikers op de Australische races te zien waren. JCB Loadalls zijn al een bekend gezicht op de F1-racecircuits. De speciale jibbevestiging op de Loadalls werd ontwikkeld om het hefpunt van de auto weg te halen van de eigenlijke machine, waardoor het gemakkelijker en veiliger wordt om een voertuig van de baan te krijgen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.