Nieuwe website voor LG-Beton, onderdeel van Altez Construction Group

De nieuwe website van LG-Beton

Door de opsplitsing van LG-Products zijn twee bedrijven ontstaan: LG-Beton en Meco Metal, twee zelfstandige bedrijven die onderdeel zijn van de Altez Construction Group. LG-Beton specialiseert zich in prefab betonnen wandelementen, die worden geproduceerd met een uniek principe waardoor zogenaamde koudebruggen worden vermeden.
De nieuwe website van LG-Beton, www.lgbeton.eu, krijgt een frisse moderne uitstraling. Wij nodigen u van harte uit om hier een kijkje op te gaan nemen.
LG-Beton heeft twee sites. Deze zijn gelegen in Oudsbergen en Bree. Hier produceren zij prefab betonnen wandelementen. Afhankelijk van de bouwwijze heeft de klant de keuze uit een breed scala aan geïsoleerde, niet-geïsoleerde betonnen wandelementen en diverse decoratief afgewerkte wandelementen. Deze zijn allemaal te verkrijgen in verschillende kleuren, diktes en hoogtes. Alle productieprocessen voldoen aan de strenge CE- en Duitse keuringseisen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.