Nieuw kantorencomplex Confederatie Bouw en Accuria

Gebouw is ook ideale locatie voor opleidingen en events

Op donderdag 21 november 2019 werd het nieuwe kantorencomplex van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en sociaal secretariaat Accuria officieel geopend in het bijzijn van burgemeester De Handschutter, minister Diependaele en zo’n 300 genodigden. Na een rondleiding doorheen het gebouw onthulde Vlaams minister van Financiën en Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele de inhuldigingsplaat waarna de feestelijke receptie van start kon gaan.
Bouwondernemingen kunnen bij de Confederatie Bouw terecht voor ondersteuning bij de organisatie van hun bedrijf, terwijl Accuria firma’s begeleidt bij personeelszaken. Met de realisatie van dit gebouw, vlakbij het trein- en busstation en belangrijke verbindingswegen zoals de E17, wordt de basis gelegd voor een verdere groei van beide bedrijven. De uitstraling van het nieuwe kantorencomplex was bovendien voor Federale Verzekering, het ondernemingsloket Formalis en sectororganisatie Constructiv de aanleiding om mee te verhuizen naar de nieuwbouw.
Naast burelen herbergt het gebouw ook gemeenschappelijke faciliteiten die door externen kunnen worden gebruikt. Het seminariecentrum bestaat uit een bar, een computerlokaal, verschillende opleidings- en vergaderzalen en de grote Parketzaal (300 m²). Dankzij de gemakkelijke bereikbaarheid en de ruime parking met maar liefst 100 parkeerplaatsen, vormt het de ideale locatie voor opleidingen en events.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.