Jochen Govaerts jonge Vlaamse Aannemer

Wie is de Jonge Vlaamse Aannemer 2017?

Confederatie Bouw West-Vlaanderen heeft Jochen Govaerts voorgedragen als jonge Vlaamse Aannemer 2017. Govaerts is zaakvoerder van het Brugse GRT, gespecialiseerd in renovatie- en restauratieprojecten met gevelrestauratie als corebusiness. GRT werkt voor private klanten, architecten, bedrijven en openbare besturen. GRT werkt in een radius van 50 km rond Brugge en telt drie vaste medewerkers.
Govaerts hecht heel wat belang aan goed opgeleide medewerkers en blijft dan ook investeren in bijkomende opleidingen. Daarnaast werkt hij mee aan stages en duaal leren alsook vakantiejobs, om zo (jonge) beloften aan te trekken die zijn team kunnen versterken – en waardoor een kwalitatieve groei verzekerd wordt. “Bij de uitoefening van ons beroep is niet alleen een modern machinepark van belang. We worden ook continu geconfronteerd met wijzigende en verbeterde of vernieuwende producten en technieken waarmee wij aan de slag kunnen.”
Govaerts neemt intussen ook enkele bestuursmandaten op in de Confederatie Bouw West-Vlaanderen. Zo maakt hij deel uit van de raad van bestuur en is hij ondervoorzitter van de provinciale vereniging van FABA (Federatie van Algemene Aannemers) en Navap (Nationaal verbond van Plafonneerders). Daarnaast is hij ook lid van het Technisch Comité Ruwbouw en Algemene Aanneming bij het WTCB.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.