Online magazines

18 september 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Waarop letten bij plaatsing terras en oprit in natuursteen?
Heel wat van ongetwijfeld ook uw klanten kiezen ervoor om hun terras of oprit te laten aanleggen met natuursteentegels. Om schade aan het tegelwerk te voorkomen, zoals vlek- en scheurvorming, moet de plaatsing volgens de regels van de kunst verlopen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Heel wat van ongetwijfeld ook uw klanten kiezen ervoor om hun terras of oprit te laten aanleggen met natuursteentegels. Om schade aan het tegelwerk te voorkomen, zoals vlek- en scheurvorming, moet de plaatsing volgens de regels van de kunst verlopen.
Bij de bouw of renovatie van een woning of commercieel pand kan u de nieuwe norm van het duurzaam en energievriendelijk bouwen niet meer negeren. SBM biedt binnen deze context heel wat opleidingen aan...
De JCB Hydradig 110W is een echt pareltje onder de bandenkranen. Deze 11 tons bandenkraan is destijds ontwikkeld als werktuigdrager en is als zodanig geschikt voor een groot aantal werkzaamheden.
De nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail werden speciaal ontworpen om moeilijkere werkomstandigheden het hoofd te bieden. Zo kunnen de voorwielaangedreven Transit en Transit Custom beschikken over...
Ontdek de uiterst resistente Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Bij 51% van de bouwbedrijven zijn de orderboeken momenteel minder dan 3 maanden gevuld, zo blijkt uit onderzoek van de Confederatie Bouw. Daarmee verslechtert de situatie nog ten opzichte van eind juni...
Uit cijfers van Fednot, de federatie van notarissen, blijkt dat de verkoop van vastgoed ‘boomde’ tijdens de zomermaanden. Die cijfers staan in schril contrast met de bouw van nieuwe woningen. Nieuwbouw krijgt sinds het begin van de coronacrisis stevige klappen...
De Vlaamse Confederatie Bouw stelt al geruime tijd vast dat de sector heel wat vacatures telt die moeilijk ingevuld geraken. Met haar nieuwe campagne #WERFZE wil het nu het tij keren en meer jonge talenten aantrekken.
Het Autosalon van Brussel, waarvan de 99e editie gepland staat van 15 tot 24 januari 2021 in Brussels Expo, stelt zich tot doel een evenement te presenteren dat volledig aangepast is aan de eisen die de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 stelt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.