Online magazines

15 september 2021 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

 
Hoe waterinfiltratie voorzien via verharding?
Met de bouwshift in het vooruitzicht en de verharde voortuintjes die in ere hersteld dienen te worden, wordt gesloten verharding steeds meer afgezworen om hemelwater op te vangen en te laten infiltreren. Er bestaan echter verschillende oplossingen, onder meer door de verharding zelf waterdoorlatend te voorzien.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Met de bouwshift in het vooruitzicht en de verharde voortuintjes die in ere hersteld dienen te worden, wordt gesloten verharding steeds meer afgezworen om hemelwater op te vangen en te laten infiltreren. Er bestaan echter verschillende oplossingen...
De Flash is een begrip en een vaste waarde bij klanten van Lecot. Promoties en unieke acties over het meest complete gamma aan machines en gereedschappen. Sla je slag in één van onze vestigingen, via onze vertegenwoordigers of koop online.
Voor het metselwerk stabiel is door het uitharden van de mortel, moet het beschermd worden tegen mechanische beschadigingen en weersinvloeden. Indien de maatregelen niet of onvoldoende toegepast worden, loopt men immers het risico op uitbloeiingen.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3 l/100 km. CO₂ 66-348 g/km. (WLTP)
Exposanten, bezoekers en partners, iedereen keek reikhalzend uit naar deze bijzondere editie van MATEXPO. Het ideale beursweer en de drang om elkaar weer ‘in het echt’ te ontmoeten waren de ideale mix voor een zeer succesvolle 39e editie!
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik...
De Vlaamse bouwsector krijgt een eigen ‘Tinder’. Met de BILDR-app van sectorfonds Constructiv vinden Vlaamse bouwbedrijven in enkele swipes hun match met werkzoekende arbeiders. “Zowel voor werkgevers als voor werkzoekenden biedt de app...
Huurland heeft het verhuurbedrijf Global Rent uit Boortmeerbeek overgenomen. De firma zoekt nieuw expansiegebied in Vlaanderen. De overname van Global Rent past binnen de ambitie van Huurland om een toonaangevende totaalaanbieder te worden voor...
In afwachting van de bouw van een definitieve Europese School, werd een tijdelijke school gebouwd. Deze werd in sneltempo gerealiseerd op de voormalige site van de NAVO in Haren. De werken startten in maart 2021 en werd op 3 september geopend.
Midden 2024 zullen meer dan 5.000 studenten uit het merendeel van de Brugse Howest-opleidingen terechtkunnen op de vernieuwde en fors uitgebreide campus Brugge Station. Het team werd gekozen op basis van verschillende parameters.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.