Online magazines

04 juni 2020 Vakinformatie over materialen en technieken voor bouwen en renoveren

Het impregneren van gevels is ondertussen een gekend gegeven. Al garandeert enkel een correcte applicatie van het geschikte product uw klant een kwarteeuw gemoedsrust, en kan het zondigen tegen de basisprincipes van het hydrofoberen nog pijnlijk uitpakken...
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Hydrofoberen is in wezen geen complexe materie en vergt evenmin speciale gereedschappen, maar verlangt van de uitvoerder wel dat hij de nodige overwegingen maakt en voorzorgsmaatregelen treft. Onderstaand stappenplan begeleidt u naar een correcte uitvoering.
Diep indringende waterafstotende crème voor het beschermen van gevels in baksteen, beton en witsteen. STORMDRY stopt regendoorslag, houdt spouwisolatie droog en beperkt warmteverliezen. Aan te brengen in één laag voor een 25 jaar durende bescherming.
Ontdek snel hoe u uw promo's zo ruim als mogelijk kan communiceren naar een afgelijnde doelgroep. De rubriek 'BEST DEALS' in onze online magazines lanceert uw promo bij 467.000 beslissingnemers met nul euro mediakost.
In deze onzekere tijden is het starten of voltooien van een project geen sinecure. Zeker nu steeds meer totaalprojecten worden uitgevoerd, is dat een uitdaging. Met de producten van Toupret kan de vakman gerust zijn...
Huur deze zelfrijdende kruiwagen als hulp in het onderhoud en de aanleg. Of deze veelzijdige kraan die ook gekeurd is voor hijswerken...
Gebruikte olie die bij het onderhoud van bouwmachines wordt afgelaten, laat je als aannemer het best ophalen door een door Valorlub gehomologeerde inzamelaar. Zo bewijs je niet enkel het milieu een dienst, je kan er ook een forfaitaire vergoeding door bekomen.
Bestel nu de Spaanse topwijn ARDAL Tradicion DO Ribera del Duero 2018: 6 flessen - winkelwaarde: € 89,94 Als lezer van dit online magazine kan u dit exclusief wijnpakket bestellen voor slechts € 53,94.* Gratis transport vanaf 2 dozen via kortingscode PMG598 *OP=OP!
De Confederatie Bouw en de Federatie van Woningbouwers pleiten voor een snel ingevoerde verlaging van de btw bij de bouw of aankoop van een nieuwbouw voor eigen gebruik of als investering. Dat is nodig om de sector uit het slop te helpen...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.