Online magazines

Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
aandachtspunten bij het plaatsen van etics op buitengevelisolatie

Een buitengevelisolatiesysteem met ETICS is in de laatste jaren aan een opgemerkte opmars bezig. Ook in ons land wint het aan populariteit bij zowel nieuwbouw als renovatie. Ondanks de eenvoud van het systeem blijkt de kwaliteit van het eindresultaat echter niet altijd even hoogstaand.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Een buitengevelisolatiesysteem met een decoratieve pleisterafwerking of een harde bekleding, beter bekend als ETICS, is in de laatste jaren aan een opgemerkte opmars bezig. Ook in ons land wint het aan populariteit bij zowel nieuwbouw als renovatie.
Orion Dynamic is de referentie in de bouwsector en industrie als het gaat over de optimalisatie van verticaal transport. Vandaar de slagzin: “We Lift Your Business”.
In de steeds veranderende bouwsector is het van groot belang om een betrouwbare partner te hebben. Loxam, een gerespecteerd industrieleider, is uitgegroeid tot de 'go-to' leverancier voor bouwprofessionals dankzij het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten in de drie afdelingen: Rental, Access en Module.
Ontdek de innovaties van meer dan 200 vooraanstaande exposanten uit de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Registreer online met code PP4007729 voor GRATIS toegang.
Vakkennis rond restaureren in stand houden: het is niet evident. Het VTI Brugge, Campus Zandstraat, afdeling Bouw, en Monument Vandekerckhove uit Ingelmunster slaan daarom ook dit jaar opnieuw de handen ineen.
Kom in Flanders Expo de laatste nieuwe solarinnovaties van méér dan 130 internationale exposanten ontdekken. Overzichtelijk gepresenteerd in één beurshal van maar liefst 10.000 m2 oppervlakte!
Loxam zet in op duurzaamheid in combinatie met een lokale aanwezigheid. Om de band met onze klanten nog te versterken is er nu Loxam Club. Ontdek hier onze exclusieve voordelen en professionele service voor professionals. Word nu lid.
Tijdens het symposium gaan sprekers uit de bedrijfswereld als het technisch onderwijs dieper in op dit thema. Ontdek er ook de visie van 7 Vlaamse politieke partijen op het technisch onderwijs. Reserveer nu nog uw deelname met vroegboekkorting.
In Januari, geniet van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.