- 14 februari 2019
- | Bron: Chocolaterie
“Voeding voor het leven”
“Voeding voor het leven” Opendeurdag: zondag 24 maart 2019 Als toonaangevende voedingsschool in Brugge investeert Ter Groene Poorte in toekomstige gastronomen en voedingsspecialisten. Of je nu studeert voor bakker, chocolatier, slager, kok, patissier, voedingstechnoloog of grootkeukenkok: je opleiding aan Ter Groene Poorte vormt je tot een vakman die een open kijk heeft op nieuwe technieken en maatschappelijke trends. Ter Groene Poorte vormt al decennia het kloppend hart op gebied van opleidingen binnen de voeding. De kruisbestuiving tussen de verschillende opleidingen zorgt voor een unieke sfeer en ontwikkeling, die je enkel bij Ter Groene Poorte vindt. Van startende leerlingen in de eerste graad tot mature jongeren na één of meerdere specialisatiejaren: de school zorgt ervoor dat je met creativiteit, vakkennis en passie gevormd wordt tot een persoonlijkheid die als vakman én als mens goed in het leven staat. Ontdek het hier zelf op de opendeurdag op zondag 24 maart ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.