Masterclasses voor professionals in nieuwe House of Chocolate®

In mei 2022 opende Cargill, producent van de luxe chocolademerken VelicheTM, Smet, en Leman, officieel het House of Chocolate® in Moeskroen, België. Voor chefs en chocoladekunstenaars is deze locatie van 6.200 m² een uniek, ultramodern centrum voor inspiratie, cocreatie en innovatie. Het is een plek waar chocoladeprofessionals geweldige ideeën in de praktijk kunnen brengen, grenzen kunnen verleggen en nieuwe vaardigheden kunnen opdoen.
Het beschikt over een ‘Chocolate Experience Center’ en een ‘Demo Kitchen’ waar wereldberoemde chefs worden ontvangen om House of Chocolate®-masterclasses te geven. Deze sessies, aangeboden in verschillende expertiseniveaus en talen, zijn ontwikkeld om uw creativiteit aan te wakkeren, uw kennis uit te breiden en uw vaardigheden te vergroten. Ze zijn de perfecte gelegenheid om kennis te maken met verbazingwekkende technieken en nieuwe manieren om de mooiste chocoladelekkernijen te creëren.
De reeks ging in juni 2022 van start met een masterclass van de beroemde chef Gregory Doyen en er zijn al drie sessies gepland voor later dit jaar:
- Haute Patisserie (31 aug-2 sept): chef Willem Verlooy leert u gebruiksvriendelijke technieken aan om adembenemend pure luxegebakjes te maken.
- Chocoladefiguren (5-6 okt): verras uzelf en uw klanten met de aantrekkelijke chocoladefiguren van chef David Redon voor de collectie van volgend najaar.
- Chocoladebonbons (1-3 nov): laat u onderdompelen in de wereld van de chocoladebonbons met chef Peter Remmelzwaal en krijg de basistechnieken onder de knie.
Ga naar de website voor meer informatie of om een van de House of Chocolate®-masterclasses te boeken: www.houseofchocolate.eu/artisan

