Bouwunie Limburg reikt awards uit

Drie grote winnaars op vierde Nacht van de Bouwvakker

Op 20 januari maakte Bouwunie Limburg de winnaars bekend van de verkiezingen: 'meest verdienstelijke bouwvakker', 'meest verdienstelijke werkgever' en nieuw dit jaar: 'meest verdienstelijke bouwbedrijf'.
Jef Craeghs van SB Woningbouw uit Bree werd in de Versuz te Hasselt uitgeroepen tot meest verdienstelijke bouwvakker 2016. Hij werkt al sinds 1986 bij SB Woningbouw en dat zelfs al vier jaar langer dan hij officieel zou moeten. Hij wint twee reischeques, aangeboden door White Sun Lanaken en Bouwunie Limburg.
De prijs voor meest verdienstelijke werkgever 2016 ging naar Eric Motmans van Motmans Eric Sanitair & Verwarming uit Kermt. Al 24 jaar zet hij zich van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in voor zijn bedrijf. “Hij zorgt voor zijn werkmannen en dat appreciëren wij enorm!”, aldus zijn werknemers. Motmans werd geprezen met een bon van 500 euro voor werkkledij, aangeboden door Beerendruk.
Tot slot kende de jury de award voor meest verdienstelijke bouwbedrijf toe aan Jaak Ceyssens van Jaak Ceyssens bvba uit Peer. Hij leerde vloeren bij enkele werkgevers, waarna hij, 25 jaar geleden, besliste om als zelfstandig vloerder te starten. Intussen kampt hij echter met gezondheidsproblemen en is werken te zwaar geworden. Hij blijft wel actief en is steeds present op infoavonden van Bouwunie Limburg en sessies van de Limburgse bouwacademie. Naast de award ontvangt Ceyssens ook een waardebon voor een weekendverblijf.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.