Online magazines

26 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Word gezien met de juiste signalisatiekledij

Signalisatiekledij of hoge zichtbaarheidskledij zet de drager als het ware in de spotlights dankzij de verschillende elementen waaruit de kledij is opgebouwd. Terwijl de fluorescerende stof ervoor zorgt dat de drager opvalt in daglicht en bij nevel en mist, verzekeren de reflecterende strepen een betere zichtbaarheid bij schemering en ‘s nachts.

Kenneth Baert
Bladmanager

Voor bouwvakkers, verkeerswerkers, onderhoudspersoneel en werknemers op grote productiesites is het essentieel om altijd zichtbaar te zijn. Hiervoor wordt signalisatiekledij gebruikt, die voldoet aan de norm EN ISO 20471 en opgedeeld is in...
Wilt u zelf ervaren hoe goed de nieuwe Ford Transit Custom presteert? Boek dan nu een gratis testrit op Ford.be. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste variant voor uw bedrijf.
Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.