Online magazines

7 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
kies ik voor een hoogwerker of voor een steiger?
Om hoge oppervlakken te kunnen schilderen, is een veilige manier om in de hoogte te werken onmisbaar. Een steiger is een logische optie, maar kan je ook een hoogwerker inzetten?

Kenneth Baert
Bladmanager
Om hoge oppervlakken te kunnen schilderen, is een veilige manier om in de hoogte te werken onmisbaar. Een steiger is een logische optie, maar kan je ook een hoogwerker inzetten?

Eurofast is fabrikant van het toonaangevende merk Eurofast® en een full-service technisch adviesbureau voor het mechanisch bevestigen van de gebouwschil.


BPI Service is al meer dan 25 jaar actief als professionele leverancier van werfinrichting. Door een breed gamma aan verhuurartikelen én een hoog serviceniveau is BPI Service inmiddels uitgegroeid tot een gekende firma in België.
Noteer 28 april en 6 oktober 2024 alvast in uw agenda want dan gaan de Dobbit Demodays door met een dubbele editie! Beleef live en non-stop tal van demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Mis het niet!



Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Ontketen de kracht van kwaliteit met Makita! Geniet van de scherpste aanbiedingen of gratis producten bij je Makitaverkoper tussen 17 februari en 31 maart 2024. Ontdek al de promoties en grijp je kans voor de ultieme upgrade van jouw gereedschap.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.