Online magazines

27 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Kies de juiste hamer voor de juiste job!
Het dagelijks gebruik van een professionele hamer kan diverse gevolgen hebben voor het menselijk lichaam. De klap van een ha­mer dreunt namelijk door in alle spiergroe­pen, gaande van de arm, tot de schouder en de hand. Gebruik van verkeerd gereedschap overbelast daarnaast de spieren. Een kwaliteitsvolle hamer die de spieren zo weinig mogelijk belast, is dan ook geen overbodige luxe. 

Kenneth Baert
Bladmanager
De eerste primitieve hamers be­stonden slechts uit een stuk hout, steen of bot, maar al heel snel kwamen daar alle mogelijke vormen en groottes bij; een verscheidenheid aan mogelijkheden die steeds is blijven toenemen.
Loxam biedt een uitgebreid assortiment van milieuvriendelijke oplossingen in de bouwsector, met focus op duurzaamheid en prestaties. De divisies Loxam Access en Loxam Module bieden veilige en duurzame oplossingen zoals hoogwerkers en modulaire units.
Van schrijnwerkers tot elektriciens en van installateurs tot dakwerkers. Voor elk vak binnen de bouwsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat waar u als ondernemer meteen mee aan slag kunt.
Het isoleren van daken, muren en vloeren blijkt nog steeds de energie- en kostenefficiëntste manier om de energieprestaties van een gebouw te verbeteren. Ontdek de uitdagingen en oplossingen voor een performante bouwschil op donderdag 26 september tijdens BuildUp.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.