- 17 mei 2024
- | Bron: Chocolaterie
Hoe word je topchocolatier?
Ter Groene Poorte in Brugge is een toonaangevende voedingsschool die competenties als vakbekwaamheid en productkennis koppelt aan gedrevenheid, passie en creativiteit. Hier leert ons land wat lekker is en vertaalt de visie en de missie van de school zich op het bord van de toekomstige consument. “De leerlingen kneden hier hun toekomst tot broodbakker, chocolatier of patissier”, vertelt Iris Cornette, algemeen directeur.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.