- 16 juni 2022
- | Bron: Foodprocess
Voldoende afvoercapaciteit verzekeren in de productie, hoe doe je dat ?
Maar al te vaak wordt onvoldoende rekening gehouden met de vereiste capaciteit en het debiet dat de afvoer nu, en mogelijk in de toekomst, moet kunnen verwerken. Onvoldoende afvoercapaciteit leidt tot overstromingen, wat de gezondheid en veiligheid op de werkplek in gevaar brengt en het risico van kruisbesmetting verhoogt. Om die reden is het belangrijk dat het ontwerp van uw afvoersysteem overeenstemt met het ontwerp van uw productie-installaties.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.