Online magazines

23 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
aankoop sloop-/sorteergrijper is veel meer dan prijskaartje alleen

Van alle aanzetstukken is een sloop-/sorteergrijper ongetwijfeld een van de veelzijdigste werktuigen. Sorteren, klemmen, graven, opnemen … de mogelijkheden zijn legio. Dat ze over alle sectoren heen gebruikt worden, is dan ook geen toeval. We gaan in dit online magazine dieper in op de uitvoeringen en staan stil bij de aandachtspunten rond kwaliteit.

Kenneth Baert
Bladmanager

Lees deze ARTIKELS:

Van alle aanzetstukken is een sloop-/sorteergrijper ongetwijfeld een van de veelzijdigste werktuigen. Sorteren, klemmen, graven, opnemen … de mogelijkheden zijn legio. Dat ze over alle sectoren heen gebruikt worden, is dan ook geen toeval.
Bij Galloo in het West-Vlaamse Menen, de belangrijkste Belgische speler op het vlak van schrootverwerking, zijn in de voorbije jaren verschillende overslagkranen en schrootscharen geleverd door Van Der Spek. Deze zijn van de merken Fuchs en Genesis, respectievelijk.
Kies voor onze bedrijfsvoertuigen, kies voor vertrouwen. Bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen weten we dat een business runnen geen rustige wandeling in het park is. Daarom is het belangrijk dat u uzelf laat omringen met betrouwbare partners die de taaie wereld begrijpen waarin u werkt.
Bent u sterk betrokken bij het technisch en beroepsonderwijs of vertegenwoordigt u een bedrijf dat dringend nood heeft aan goede technische profielen? Mis dan het symposium op woensdag 24 januari niet. Neem deel en geniet van de vroegboekkorting.
De gevolgen van klimaatverandering worden steeds meer voelbaar in ons dagelijks leven. Het is essentieel om plannen voor klimaatadaptatie daadwerkelijk om te zetten in actie en samen naar een klimaatbestendig België toewerken.
Wist je dat de bouwsector verantwoordelijk is voor 35% van de totale afvalproductie in de EU? Daarom vind je verschillende Tec7 producten nu ook in worstpatronen. Niet enkel beter voor het milieu, maar ook bouwprofessionals halen er voordeel uit.
Lees nu Solar Energy Solutions! Onmisbare vakinformatie over zonne-energiesystemen, energie-opslagsystemen en laadoplossingen voor elektrische voertuigen.
Van 20-27 november: geen wachten tot Black Friday, elke dag is deal-dag! Scoor nu topaanbiedingen op gereedschap, beschermingskledij en chemicaliën. Perfect voor aannemers die slim willen besparen. Pak deze kans voordat het voorbij vliegt!
De Ford Ranger geniet al geruime tijd een solide reputatie als een krachtige en robuuste pick-uptruck, en het nieuwste model vormt hierop geen uitzondering. Met zijn diverse uitvoeringen en motoropties biedt de Ranger een veelzijdige en betrouwbare rijervaring.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Aannemer 

Aannemer maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.